Skip to main content

About

Kroon Customizng is in 2021 onstaan en is onstaan door de passie voor autos en het aanpassen daarvan voor dat Kroon Customizing begon is er al vele jaren ervaring opgedaan bij andere bedrijven in deze sector maar we merkte dat er wat miste.

Wij willen ervoor zorgen dat u bij ons voor alles terecht kunt en dat u uw creativiteit zijn gang kan laten gaan of uw helemaal te ontzorgen en mee te denken in het proces en iets unieks te maken. Onze passie voor autos steken wij niet onder stoelen of banken en daarom ook dat we blij zijn dat we mensen elke dag mogen blijmaken met het geen wat ze bij ons hebben laten doen aan hun auto. We hopen snel van je te horen en misschien ben jij wel de volgende die we kunnen helpen met een gaaf project of aanpassing aan je auto.

Oprichter

Koen van kroonenburg

Ik ben krooncustomizing gestart in 2021 nadat ik veel ervaring had op gedaan in deze sector, ik heb altijd al de intentie gehad om dit te realiseren omdat de passie voor autos en ondernemen er altijd al is geweest, na vele jaren ervaring op gedaan te hebben leek het me tijd om dit voor mezelf te gaan doen, met het idee om veel gave projecten af te lever aan leuke klanten en mensen te kunnen laten genieten van hun auto omdat we er iets unieks van hebben gemaakt.

Neem gerust contact met me op mocht je vragen hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden dan help ik je verder en hopelijk komt er een mooie unieke auto uit die helemaal is naar uw smaak.

Onze services

Filter