Skip to main content

Over Kroon Customizing

Kroon Customizing is ontstaan in 2021 uit een passie voor auto’s en het personaliseren ervan. Al voordat Kroon Customizing werd opgericht, hebben we jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in deze sector. Toch merkten we dat er iets ontbrak.

Ons doel is om jou alles te bieden op het gebied van autoupgrades. Of je nu je eigen creativiteit de vrije loop wilt laten, of juist volledig ontzorgd wilt worden terwijl we met je meedenken om iets unieks te creëren – wij staan voor je klaar. Onze passie voor auto’s is duidelijk aanwezig, en we zijn trots dat we dagelijks mensen blij kunnen maken met de aanpassingen die we aan hun auto hebben gerealiseerd. We hopen snel van je te horen en wie weet ben jij de volgende die we mogen helpen met een gaaf project of een persoonlijke aanpassing aan je auto.

Oprichter

Koen van kroonenburg

In 2021 besloot ik Kroon Customizing op te richten, na vele jaren ervaring in deze sector. Al van jongs af aan had ik de wens om iets voor mezelf te beginnen, gedreven door mijn passie voor auto’s en ondernemerschap. Met de jarenlange ervaring achter de rug, vond ik het tijd om mijn eigen bedrijf te starten. Mijn missie is om gave projecten af te leveren en klanten te laten genieten van hun unieke auto’s, omdat wij er iets bijzonders van hebben gemaakt.

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of benieuwd bent naar de mogelijkheden. Ik help je graag verder en hopelijk kunnen we samen een prachtige, unieke auto realiseren die helemaal naar jouw smaak is!

Onze services

Filter